Onze programma’s in detail

Start to Trailiz – core + kennismaking lopen

Tijdens deze lessenreeks bouwen we geleidelijk de loopafstand op. In deze reeks wordt er enerzijds gewerkt aan een trailproof lichaam dat bestand is tegen blessures, anderzijds bouwen we stapsgewijs onze loopcapaciteit op. De oefeningen die hierbij helpen, worden doordacht uitgekozen en op een vernieuwende manier aangebracht. We maken gebruik van verschillende tools om iedereen voldoende uitdaging te bieden.

***NEW***
Deze reeks wordt twee maal per jaar aangeboden en omvat 10 looptrainingen. Twee trainingen per week, op woensdag en vrijdag van 18h tot 19h.

De eerste reeks start 15 september 2021 en eindigt op 31 oktober 2021. De tweede reeks start in februari 2022 (meer info volgt).

De lessen gaan pas door vanaf 5 inschrijvingen.

Keep on Trailiz – core + lopen

Het ‘Keep on Trailiz’-programma focust op het onderhouden van een reeds opgebouwde conditie. Je beschikt over een basisloopuithouding en wil deze graag verbeteren. Naast het loopgedeelte schenken we in dit programma ook aandacht aan blessurepreventie. Om blessures te vermijden is een stevige core een must. We bieden daarom voldoende uitdaging tijdens een workout met vernieuwende oefeningen. Hierbij gebruiken we verschillende tools om zo op ieders niveau te kunnen trainen.

Pure Trailiz – wekelijks een andere trail voor ervaren lopers

Als ervaren loper wil jij graag dat extraatje. Een uur lang ontdekken we samen trailpaden in en rond Izegem. Elke week verkennen we een ander parcours. We streven er naar om tijdens dit uurtje ongeveer 10 km te lopen door velden, bossen, langs rivieren… Iedere week zal via onze Trailiz-facebookpagina de locatie meegedeeld worden.