Over ons

Nick: Als dertienjarige ontdekte ik het windsurfen. Ik was er zo door gebeten dat die sport heel mijn jeugd zou beheersen, mijn studiekeuze zou bepalen en ik er nadien nog tien jaar professioneel mee bezig zou zijn. Tal van andere sporten passeerden de revue: snowboarden, mountainbiken, Stand up Paddling, fietstrekking … Telkens met een link naar de natuur. Nu ben ik 55 en de drang naar avontuur en het actieve buitenleven is nog niet geminderd, verre van. Toen ik samen met Katrien enkele jaren geleden met trailrunnen in contact kwam, wist ik meteen dat een nieuwe passie mijn pad kruiste. Geen gedoe met materieel, één met de omgeving, weg stress en bekommernissen en genieten van de inspanning. Let’s hit that trail!

Master L.O.
Multi-buitensporter
Katrien: Gezond bewegen met focus op lopen en fietsen is altijd al een deel van mijn leven geweest. Na een drukke dag nog vlug een loopje om het hoofd leeg te maken of om samen met een vriendin letterlijk en figuurlijk wat ‘stoom’ af te laten. Het is iets wat voor mij niet weg te denken is. Enkele jaren terug heb ik samen met mijn gezin en enkele vrienden trailrunnen ontdekt. We wilden graag onze passie delen en kwamen op het idee om een trailrungroep te starten. In 2019 ontstond zo de ‘Trailiz’.

Personal coach en life coach
Elise: Ook ik heb de ‘loopmicrobe’ sterk te pakken. Van jongs af aan ben ik dan ook niets anders gewoon. Vroeger ging ik mee met de fiets terwijl mama (Katrien) ging lopen, nu trek ik natuurlijk zelf mijn loopschoenen aan om enkele kilometers af te zien. Ik ben laatstejaarsstudente master bewegings- en sportwetenschappen aan de KU Leuven. Tijdens mijn opleiding groeide mijn liefde om voor grotere groepen les te geven. Deze passie deel ik graag met jullie tijdens het workout-gedeelte bij de trailiz-trainingen.

Master Bewegings- en Sportwetenschappen