Trailiz?

Trailiz is onze Izegemse trailrunclub die recreatieve loopsessies organiseert in en rond Izegem. Daarbij lopen we zoveel mogelijk over onverharde paden en veldwegen. Elke woensdagavond van 19u tot 20u nemen we jullie graag mee in onze favoriete loopomgeving. Geleidelijk bouwen we onze loopafstand op in combinatie met core stability en spierversterkende oefeningen.

Trailiz is er voor iedereen! Van beginneling tot ervaren loper, voor lopers die bewegen in de natuur verkiezen boven lopen op een asfaltbaan of atletiekpiste. We bieden drie programma’s aan, zodat je kan aansluiten naargelang jouw loopniveau.

Naast de wekelijkse trainingen bieden we elke maand een trailrun op verplaatsing aan. In de kalender op deze site vind je een overzicht van de maandelijkse trails.

***NEW***

Vanaf september 2021 bieden we een nieuwe inschrijvingsformule aan. Voor 60 euro per jaar ben je een verzekerd lid van de Trailiz en kan je deelnemen aan alle activiteiten (trainingen, groepstrails op verplaatsing…). Bij je inschrijving ontvang je een gratis Trailiz-Buff!

Wens je als niet-lid deel te nemen aan onze maandelijkse groepstrails, dan betaal je 15 euro per trail.

Overschrijven kan op het rekeningnummer BE29 7350 5134 0064.